Logo Locabri
Configurateur Configura edifici
Pàgina anterior

Un muntatge rapid a un preu atractiu, ideal pels grans volums d’emmagatzematge: 

  • embalatges  
  • palets
  • matèries primeres
  • productes a granel o big bags (contenidors flexibles)
  • emmagatzematge en massa o en racks

Aquesta carpa industrial desmuntable s’instal·la sobre un terra pla i compactat, amb un mode d’instal·lació sense fonaments. 


La instal·lació d’una carpa industrial desmuntable és molt més ràpida que la d’una construcció tradicional. 1.000 m² es poden muntar en 48 h; els nostres equips poden començar a treballar 15 dies després d’haver realitzat la comanda.  


Els tendals industrials Locabri responen a 3 grans avantatges per als professionals: 

És la solució més econòmica i més ràpida per emmagatzemar de forma totalment segura.

La seva modularitat li permet transformar el tendal industrial segons les evolucions del desenvolupament,

El lloguer sempre s’adequa amb el nivell d’activitat. 


Descarregar la fitxa del producte

Opcions 

Stop palets: angle de protecció de les parets de lona i de tancament, fixat al terra amb tacs, amb una longitud de 4 metres entre els pals.

Protector de pals: realitzats amb xapa plegada i pintats amb pintura anticorrosió, fixats al terra amb tacs, sense contacte mecànic amb l’estructura. S’instal·len en els punts sensibles i protegeixen els materials. 

Sub-lona anticondensació: aquesta segona lona, fabricada per Ferrari (402), assegura una protecció molt eficaç contra la condensació: doble lona i màxima lluminositat.

Avantatges Locabri

Aquestes carpes industrials desmuntables aporten una completa flexibilitat, en termes d’extensió, juxtaposició de estructures o de trasllat a un altre lloc.

Els nostres experts li concediran la mateixa importància al projecte, ja sigui un de senzill o complex, de curta o llarga durada i l’assessoraran en la tria de la solució més adequada.